Ζυμη για πιτσα με σιμιγδαλι
απο το royal coconut
Το ζύμωμα πάντως είναι σημαντικό για την ποιότητα της ζύμης. Την ζύμη την κάνω πάντα από το προηγούμενο βράδυ, την αφήνω περιπου ένα μισάωρο έξω σκεπασμένη και μετά την φυλάω καλά σκεπασμένη στο ψυγείο.
Ζυμη για πιτσα απο την
γευση ελευθεριας
Ανακατεύουμε το νερό με τη μαγιά, αλάτι,
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι όσο πάρει, μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη.
Το αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο
Ζυμη για πιτσα απο το
syntages apo spiti
Ζυμώνουμε καλά.Χωρίζουμε σε κομμάτια ανάλογα
πόσο παχύ μας αρέσει να είναι το ζυμάρι
της πίτσας μας,εγώ τη συγκεκριμένη ποσότητα την
χωρίζω στα 3! Βάζουμε σε σακουλάκια τροφίμων
και φυλάσσουμε στην κατάψυξη.
Ζυμη για πιτσα
Απο το Ταξιδι στις Γευσεις
Ζυμη για πιτσα
απο το nostimia
Yλικα
500γρ αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
1 φλυτζάνακι λάδι
1 κούπα γάλα
1 κγ ζάχαρη
βασιλικός ή ρίγανη
αλάτι
Λαδώνω το ταψί μου και απλώνω το ζυμάρι.
Σπιτικη Ζυμη για πιτσα
απο την Ελευθερια
μεχρινα γίνει μια μαλακιά ζύμη
το αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο
Ζυμη για πιτσα απο τις
Μαγειρικες Διαδρομες
Διαλύουμε την μαγιά με την ζάχαρη, αλάτι, ρίχνουμε το γάλα και το νερό, αφήνουμε 2 λεπτά
Ζυμη για πιτσα με πατατα
Μια διαφορετικη ζυμη για πιτσα απο
Tante kiki Eιναι πεντανοστιμη!!!
Ζυμη για πιτσα απο το
Funky cook
Ζυμη για πιτσα απο το
kopiaste
Βασικη Ζυμη για πιτσα απο τις
συνταγες της Γωγως
Αφού ανέβει η ζύμη, τη χωρίζουμε σε 2 κομμάτια. Φτιάχνουμε 2 πίτσες με διάμετρο 30-35 εκ. η καθεμία. Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι ζύμης
Αφρατη Ζυμη για πιτσα απο
Συνταγες της Καρδιας
1 κουτί sprite (330ml)
1 ποτήρι χλιαρό νερό (330ml)
1 φακελάκι μαγιά ξερή
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι...
Σπιτικη ζυμη για πιτσα
foodland
1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό
2 1/4 κουταλάκια μαγιά
3 1/2 φλυτζάνια αλεύρι
Τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα άλλο μπωλ που πριν έχουμε βάλει λάδι ώστε να μην κολλήσει η ζύμη.
Zυμη πιτσας με γιαουρτι
loukoulos
450 gr αλεύρι
70% μαλακό
150 gr γιαούρτι στραγγιστό
80 gr ελαιόλαδο
Ευκολο ζυμαρι για πιτσα ζυμη πιτσας
traganos kavouras
Είναι ένα εύκολο ζυμαράκι για πίτσα που μπορούμε να προσαρμόσουμε στα γούστα και τις ανάγκες μας
Η τελεια συνταγη για ζυμη πιτσας
olamesa
Εδώ και πολύ καιρό προσπαθούσα να βρω την τέλεια συνταγή για ζύμη πίτσας. Για την ζύμη μόνο. Αφού δοκίμασα δεκάδες συνταγές και άλλες τόσες παραλλαγές τους
Ζυμη για πιτσα απο
συνταγες της παρεας
Ζυμη με σιμιγδαλι
Νοστιμη ζυμη πιτσας και σαλτσα
Πως φτιαχνουμε ζυμη για πιτσα
βημα βημα
Αφρατη ζυμη οπως την πιτσα hut
Ευκολη ζυμη για πιτσα
Αρωματικη ζυμη πιτσας
Νοστιμη ζυμη για πιτσα
Ζυμη για πιτσα με φαριναπ
Γευστικη ζυμη για πιτσα
απο το royal coconut
Το ζύμωμα πάντως είναι σημαντικό για την ποιότητα της ζύμης. Την ζύμη την κάνω πάντα από το προηγούμενο βράδυ, την αφήνω περιπου ένα μισάωρο έξω σκεπασμένη και μετά την φυλάω καλά σκεπασμένη στο ψυγείο.
Ζυμη για πιτσα απο την
γευση ελευθεριας
Ανακατεύουμε το νερό με τη μαγιά, αλάτι,
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι όσο πάρει, μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη.
Το αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο
Ζυμη για πιτσα απο το
syntages apo spiti
Ζυμώνουμε καλά.Χωρίζουμε σε κομμάτια ανάλογα
πόσο παχύ μας αρέσει να είναι το ζυμάρι
της πίτσας μας,εγώ τη συγκεκριμένη ποσότητα την
χωρίζω στα 3! Βάζουμε σε σακουλάκια τροφίμων
και φυλάσσουμε στην κατάψυξη.
Ζυμη για πιτσα
Απο το Ταξιδι στις Γευσεις
Για την ζύμη
250 γρ αλεύρι σκληρό
10 γρ νωπή μαγιά
½ κ.γλ. αλάτι
½ κ.γλ. ζάχαρη
1 κ.σ. μαργαρίνη
½ ποτήρι χλιαρό νερό
Ζυμη για πιτσα
απο το nostimia
Yλικα
500γρ αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
1 φλυτζάνακι λάδι
1 κούπα γάλα
1 κγ ζάχαρη
βασιλικός ή ρίγανη
αλάτι
Λαδώνω το ταψί μου και απλώνω το ζυμάρι.
Σπιτικη Ζυμη για πιτσα
απο την Ελευθερια
μεχρινα γίνει μια μαλακιά ζύμη
το αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο
Ζυμη για πιτσα απο τις
Μαγειρικες Διαδρομες
Διαλύουμε την μαγιά με την ζάχαρη, αλάτι, ρίχνουμε το γάλα και το νερό, αφήνουμε 2 λεπτά
Ζυμη για πιτσα με πατατα
Μια διαφορετικη ζυμη για πιτσα απο
Tante kiki Eιναι πεντανοστιμη!!!
Ζυμη για πιτσα απο το
Funky cook
kopiaste
- 800 γραμμάρια αλεύρι για ψωμί
- 2 φακελάκια (16 γραμμάρια) μαγιά
- 1 κουταλιά μέλι
- 1/3 κούπας ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 1/4 κούπας, νερό χλιαρό
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
Βασικη Ζυμη για πιτσα απο τις
συνταγες της Γωγως
Αφού ανέβει η ζύμη, τη χωρίζουμε σε 2 κομμάτια. Φτιάχνουμε 2 πίτσες με διάμετρο 30-35 εκ. η καθεμία. Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι ζύμης
Αφρατη Ζυμη για πιτσα απο
Συνταγες της Καρδιας
1 κουτί sprite (330ml)
1 ποτήρι χλιαρό νερό (330ml)
1 φακελάκι μαγιά ξερή
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι...
Σπιτικη ζυμη για πιτσα
foodland
1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό
2 1/4 κουταλάκια μαγιά
3 1/2 φλυτζάνια αλεύρι
Τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα άλλο μπωλ που πριν έχουμε βάλει λάδι ώστε να μην κολλήσει η ζύμη.
Zυμη πιτσας με γιαουρτι
loukoulos
450 gr αλεύρι
70% μαλακό
150 gr γιαούρτι στραγγιστό
80 gr ελαιόλαδο
Ευκολο ζυμαρι για πιτσα ζυμη πιτσας
traganos kavouras
Είναι ένα εύκολο ζυμαράκι για πίτσα που μπορούμε να προσαρμόσουμε στα γούστα και τις ανάγκες μας
Η τελεια συνταγη για ζυμη πιτσας
olamesa
Εδώ και πολύ καιρό προσπαθούσα να βρω την τέλεια συνταγή για ζύμη πίτσας. Για την ζύμη μόνο. Αφού δοκίμασα δεκάδες συνταγές και άλλες τόσες παραλλαγές τους
Ζυμη για πιτσα απο
συνταγες της παρεας
Ζυμη με σιμιγδαλι
Νοστιμη ζυμη πιτσας και σαλτσα
Πως φτιαχνουμε ζυμη για πιτσα
βημα βημα
Αφρατη ζυμη οπως την πιτσα hut
Ευκολη ζυμη για πιτσα
Αρωματικη ζυμη πιτσας
Νοστιμη ζυμη για πιτσα
Ζυμη για πιτσα με φαριναπ
Γευστικη ζυμη για πιτσα
τι παιζει ρολο στη ζυμη της πιτσας πιο πολυ? Μηπως το γαλα? μαλακωνει και κανει αφρατη τη ζυμη?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό που παίζει ρόλο είναι η αναλογία νερού-αλευριού, τίποτα άλλο δεν μετράει.
Διαγραφήδεν νομιζω να παιζει ρολο στη ζυμη το γαλα.Οχι οτι δεν βοηθαει. Τα υλικα η δοσολογια και το ποσο μαλακο ειναι το αλευρι.Αλλα αν κανεις μια ζυμη σφιχτη τοτε η ζυμη σου δεν θα γινει αφρατη και ας εχεις βαλει γαλα. Το ζυμαρι της πιτσας αν δε σου πολυβγαινει θελει λιγο λαδακι παραπανω για να το μαλακωσει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚοριτσια αυτο που λενε για το σιμιγδαλι που βαζουν σε πιτσαριες ειναι αληθεια? οτι κανει το ζυμαρι πιο κρατσανιστο με κατι σαν φυσαλιδες.Εμενα η ζυμη για πιτσα δε μου αρεσει χοντρη που ως συνηθως βγαινει στα σπιτια.θεωρω οτι σκεπαζει τη γευση απο τα αλλαντικα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε καποιους αρεσει η ζυμη για πιτσα να ειναι χοντρη γιατι ειναι χορταστικη αν και προτιμω τη λεπτη ζυμη Εγω εχω θεμα με τα μανιταρια τα θελω φρεσκα να νιωθεις τη γευση τους. Ανεβαζει την ποιοτητα της πιτσας
ΑπάντησηΔιαγραφήH ζυμη για πιτσα τα θελει ολα αυτα αλευρι μαγια γαλα λαδι αλατι ριγανι μαλακο αλευρι ζεστο μερος να φουσκωσει. Εμενα η ζυμη μου αρεσει χοντρουλα να σε χορταινει και στο ματι να δειχνει σπιτικη
ΑπάντησηΔιαγραφήΜολις ειδα μια συνταγη ζυμης για πιτσα με ανθρακικο που λεει οτι βγαινει σαν της πιτσα hut
ΑπάντησηΔιαγραφήτο εχετε δοκιμασει? Αυτη θα κανω
Αν βαλεις ζυμη για ψωμι θα βγει η πιτσα χωριατικη η θελει ξυλοφουρνο?
ΑπάντησηΔιαγραφήψαχνω ευκολη ζυμη για πιτσα γιατι δε μου αρεσει να ζυμωνω αλλα ουτε και οι ετοιμες βασεις δεν βγαινουν καλες
ΑπάντησηΔιαγραφήθα δοκιμασω την ζυμη για πιτσα με σιμιγδαλι γιατι μου ειπαν πως ετσι το κανουν οι πιτσαριες
ΑπάντησηΔιαγραφήτι διαφορα εχει η ζυμη για πιτσα με αυγα? απο την απλη?
ΑπάντησηΔιαγραφήH ζυμη για πιτσα με αυγα ειναι πιο ευπλαστη και δεν κολλαει ευκολα στο χερι οταν την ανοιγεις απλα μοιαζει πιο πολυτελειας σαν ζυμη για τυροπιτακια
ΑπάντησηΔιαγραφήισως λιγο πιο βαρια.
Εκεινο που κανει βαρια την ζυμη της πιτσας ειναι κυριως το λαδι και τα αλλαντικα που θα βαλεις.Μπορει να προσθεσεις λαδι για να το ζυμωσεις και να βαλεις εξτρα λαδι στο ταψι.Κιαν βαλεις και λιπαρα αλλαντικα και τυρια τοτε βγαινει βαρια
ΑπάντησηΔιαγραφήμαρεσει το ζυμαρι να ειναι χοντρο. το κοβω κομματια μικρα και στο μπουφε φαινονται τελεια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήAν βαλεις μαλακο αλευρι η πιτσα δεν θα εχει να ζηλεψει τιποτα απο της εξω
ΑπάντησηΔιαγραφήστα εστιατορια θα βαζουν καποιο ειδικο αλευρι η καποια τεχνικη δεν γινεται να μην κανουν κατι. Η ζυμη για πιτσα και καθε πιτσα διαφερει απο μαγαζι σε μαγαζι
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν θελετε τελεια ζυμη για πιτσα βαλτε το καναδεζικο αλευρι που πουλαν στα σουπερ μαρκετ και θα με θυμηθειτε! Μολις πας να ζυμωσεις που δεν θελει και πολυ θα δεις την διαφορα! αυτο ζυμωνεται μονο του! Θα δειτε τι πιτσα θα βγαλετε
ΑπάντησηΔιαγραφήζυμη για πιτσαJan 26, 2012 04:33 PM
ΑπάντησηΔιαγραφήDec 29, 2011 08:31 AM ζυμη για πιτσα
ζυμη πιτσας Dec 29, 2011 08:31 AM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη πιτσας ζυμη για πιτσα
ζυμη για πιτσαJan 26, 2012 04:33 PM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη για πιτσα
ζυμη πιτσας Dec 29, 2011 08:31 AM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη πιτσας ζυμη για πιτσα
ζυμη για πιτσαJan 26, 2012 04:33 PM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη για πιτσα
ζυμη πιτσας Dec 29, 2011 08:31 AM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη πιτσας ζυμη για πιτσα
ζυμη για πιτσαJan 26, 2012 04:33 PM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη για πιτσα
ζυμη πιτσας Dec 29, 2011 08:31 AM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη πιτσας ζυμη για πιτσα
ζυμη για πιτσαJan 26, 2012 04:33 PM
ΑπάντησηΔιαγραφήDec 29, 2011 08:31 AM ζυμη για πιτσα
ζυμη πιτσας Dec 29, 2011 08:31 AM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη πιτσας ζυμη για πιτσα
ζυμη για πιτσαJan 26, 2012 04:33 PM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη για πιτσα
ζυμη πιτσας Dec 29, 2011 08:31 AM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη πιτσας ζυμη για πιτσα
ζυμη για πιτσαJan 26, 2012 04:33 PM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη για πιτσα
ζυμη πιτσας Dec 29, 2011 08:31 AM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη πιτσας ζυμη για πιτσα
ζυμη για πιτσαJan 26, 2012 04:33 PM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη για πιτσα
ζυμη πιτσας Dec 29, 2011 08:31 AM
Dec 29, 2011 08:31 AM ζυμη πιτσας ζυμη για πιτσα
Όποιος θέλει να φτιάξει αληθινή ζύμη πίτσας, όχι σαν τα χαρτόνια που σερβίρουν οι πιτσαρίες, ας ακολουθήσει την συνταγή και τις οδηγίες εδώ:
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://olamesa.homeftp.net/syntages/perfect-pizza-dough-2/
και σας εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλετε πίτσα.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστούμε πολύ που μας ανεβάσατε :)
ΑπάντησηΔιαγραφήμε αγάπη,
❀ τραγανός κάβουρας the blog ❀