Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Φασολαδα

Φασολαδα
Συνταγες της γωγως

1/2 κιλο φασολια μετρια η'μεγαλα
4-5 καροτα 
1/2 ματσακι σελινο
2 κρεμμυδια
2 κ.σουπας ντοματοπελτε
1 συσκευασια ντοματακια κονκασε








Φασολαδα
Συνταγες της καρδιας

1 πακέτο μέτρια ξερά-άσπρα φασόλια (500γρ.)
1-1,5 κουταλιά της σούπας, αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό, πιπέρι
5-6 κλωναράκια σέλινο
2 μέτρια καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο








Φασολαδα
bettys cuisine

Μισό κιλό φασόλια ξερά μέτρια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3-4 καρότα σε ροδέλες
3-4 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο
2-3 κουταλιές πελτές
1 φλυτζάνι λάδι
Αλάτι και πιπέρι
Καθαρίζουμε καλά τα φασόλια και τα βάζουμε από το βράδυ σε κρύο νερό να μουσκέψουν.









4 σχόλια:

  1. Nα σας πω το μυστικο μου. Βαζω στην φασολαδα ενα κυβο βοδινο και γινεται αλλο πραγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παει ο κυβος στη φασολαδα? εγω μονο καροτα βαζω στη φασολαδα αλλα θελω τωρα να την βελτιωσω και ψαχνω να βρω την τελεια συνταγη για φασολαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον κυβο και εγω θελω να τον δοκιμασω εγω στη φασολαδα βαζω απολα σελινο κοκκινη πιπερια πρασο κερεμμυδι μαρεσει η πικαντικη φασολαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η πεθερα μου στη φασολαδα βαζει ενα κουταλακι του γλυκου ζαχαρη μαλακωνει τα φασολια και δινει γευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...