Κεικ αναμεικτο με πορτοκαλι
ταξιδι στις γευσεις
Για το κεικ μπαρμπε
1 φλ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
ταξιδι στις γευσεις
Για το κεικ μπαρμπε
1 φλ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. ζάχαρη
3 αυγά
1 ¾ φλ. αλεύρι που φουσκώνει
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη για 7'. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και το αλεύρι σιγά σιγά. Μοιράζουμε τη ζύμη σε δύο ίσα μέρη.
Κεικ κλασσικο Μπαρμπε
Για το κεικ μπαρμπε
2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
1 βιτάμ
1 βανίλια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου