Γιουβαρλακια σουπα αυγολεμονο
Συνταγες απο σπιτι
για τα γιουβαρλάκια
1/2 κιλό κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 κούπας ρύζι καρολίνα
2 κουταλιές άνηθο
2 κουταλιές μαιντανό
2 κουταλιές λάδι
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι
Γιουβαρλακια σουπα αυγολεμονο
Γιουβαρλακια σουπα αυγολεμονο
Αρωμα δαφνης
Γιουβαρλακια σουπα αυγολεμονο
Μικρη κουζινα
1 κιλό κιμάς
3/4 φλυτζανιού ρύζι
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κ. σ. ξερό μαϊντανό (ή μισό φλυτζάνι φρέσκο ψιλοκομμένο)
αλάτι
πιπέρι
Συνταγες απο σπιτι
για τα γιουβαρλάκια
1/2 κιλό κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 κούπας ρύζι καρολίνα
2 κουταλιές άνηθο
2 κουταλιές μαιντανό
2 κουταλιές λάδι
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι
Γιουβαρλακια σουπα αυγολεμονο
Κιμά μοσχαρίσιο: 500 γρ.
Ρύζι καρολίνα: 1/3 κούπας
Ψιλοκομμένο μαϊντανό: 4 κουταλιές σούπας
Ψιλοκομμένο άνηθο: 2 κουταλιές (προαιρετικά)
Ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι: 1 μικρό
Ρύζι καρολίνα: 1/3 κούπας
Ψιλοκομμένο μαϊντανό: 4 κουταλιές σούπας
Ψιλοκομμένο άνηθο: 2 κουταλιές (προαιρετικά)
Ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι: 1 μικρό
Γιουβαρλακια σουπα με λαχανικα
Καθαρίζουμε τις πατάτες ,το ένα κρεμμύδι ,τα 4 καρότα ,το σέλινο και την σελινόριζα ,τα κόβουμε κομμάτια και τα βάζουμε να βράσουν με το νερό και μισό φλιτζάνι λάδι ,αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε και το χυμό ενός λεμονιού. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά, και ζυμώνουμε τα γιουβαρλάκια
Γιουβαρλακια σουπα αυγολεμονο
- 1/2 κιλό κιμά (χοιρινό και μοσχάρι)
- 1/2 ποτήρι ρύζι γλασέ
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 αυγό
- 3 κουταλιές μαϊντανό
- 1 κουταλιά νοστιμιά
- αλάτι και πιπέρι
- Για τον ζωμό
Γιουβαρλακια σουπα αυγολεμονο
Αρωμα δαφνης
- 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς -
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο -
- 1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος -
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα -
- 1 φλ. του καφέ ρύζι Καρολίνα -
Γιουβαρλακια σουπα αυγολεμονο
Μικρη κουζινα
1 κιλό κιμάς
3/4 φλυτζανιού ρύζι
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κ. σ. ξερό μαϊντανό (ή μισό φλυτζάνι φρέσκο ψιλοκομμένο)
αλάτι
πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου