Λαχανοντολμαδες με κιμα απο το www.vegerazaros.blogspot.com
Ζεματάμε το λάχανο, βγάζουμε τα φύλλα και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια. Ζυμώνουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, το ρύζι, την ντομάτα, αλάτι-πιπέρι, ελαιόλαδο και μαϊντανό , άνηθο.
Γεμίζουμε τους λαχανοντολμάδες και τους τυλίγουμε όχι πολύ σφιχτά γιατί δεν θα μπορέσει να φουσκώσει καλά το ρύζι.
Λαχανοσαρμαδες απο το
www.Γευση Ελευθεριας
1 μεγάλο λάχανο αφράτο
1 κιλό κιμά (250 χοιρινό-750 μοσχάρι)
1 φλιτζάνι ρύζι
2 κρεμμύδια
1 ντομάτα σε κύβους
1 φλιτζάνι λάδι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
ρίγανη
αλάτι,πιπέρι
Λαχανοντολμαδες απο το
www.Συνταγες της Ασπρουλας
Τα υλικά μας που έβγαλαν 45 ντολμαδάκια
1 λάχανο αφράτο περίπου 1 1/2 κιλό
300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή χοιρινό ( εγώ έβαλα χοιρινό)
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό
3/4 από ένα κεσεδάκι ρύζι για γεμιστά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου