Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Αγιου Βαλεντινου!!!

Valentines Day!!!

Το πιο γλυκο γλαστρακι..!!!


Γλαστρακι με καραμελες και σοκολατακια
καρδουλες!!!





Υλικα
1 κεραμικο γλαστρακι
1κομματακι φελιζολ
1κομματι κοκκινο χαρτι η ζελατινα
1 κομματι κοκκινο διχτυ απο ανθοπωλειο η υφασμα
2 κοκκινες  κορδελες
1/2 πακετο ξυλοσουβλακια
2 κοκκινα καλαμακια
1 πακετο σοκολατακια καρδουλες lacta
1 πακετακι ζελεδακια βατομουρο haribbo
Εργαλεια
ενα κλαδευτηρι η μια πενσα η χοντρο ψαλιδι (για να κοβουμε τα ξυλακια)
ενα μαχαιρι και ενα μαρκαδορο (για το φελιζολ)


Εκτελεση
Παιρνουμε ενα κεραμικο γλαστρακι 
το αναποδογυριζουμε πανω απο ενα κομματι φελιζολ
και σχεδιαζουμε γυρω απο το χειλος της γλαστρουλας
κοβουμε το φελιζολ με ενα μαχαιρι οπως κοβουμε μια τουρτα
και εφαρμοζουμε πανω στο στομιο της γλαστρουλας.

Θελουμε να ειναι λιγο μεγαλο για να το βαλουμε σφινοτα
αν παλι δεν μπαινει,κοβουμε με το μαχαιρι λιγα χιλιοστα ακομη
γυρω απο τον κυκλο και εναλλαξ κανουμε δοκιμες.

Σαυτο το σημειο μπορουμε να τυλιξουμε το φελιζολ με ενα κοκκινο
χαρτι η ζελατινα για να παρει το καταλληλο χρωμα για την περιπτωση μας.


































Ανοιγουμε τρυπες με την μυτη απο το ξυλακι
πανω στο ντυμενο φελιζολ με το χαρτι
Τρυπαμε ενα ενα ζελεδακι βατομουρο με τη μυτη απο το ξυλακι
και το βαζουμε στις ετοιμες τρυπες του φελιζολ
Στα σοκολατακια θελει πολυ προσοχη γιατι σπαζουν
με την μυτη απο το ξυλακι σιγα σιγα τριβουμε το σοκολατακι
σαν να βιδωνουμε βιδα Το κραταμε πολυ ελαφρια και δεν πιεζουμε
καθολου!Μολις πιασει λιγο σταματαμε δεν  βαζουμε τη μυτη πολυ μεσα

Μερικα απο τα ξυλακια τα κονταινουμε (τα κοβουμαι η τα σπαζουμε)
 για να εχουμε διαφορετικα υψη οπως στη φωτογραφια. Κιαν θελουμε
τα ντυνουμε περνωντας τα μεσα σε κοκκινο καλαμακι

Τυλιγουμε το γλαστρακι με ενα κοκκινο διχτυ η υφασμα δενοντας το
με μια κοκκινη κορδελα

καλη επιτυχια!!! 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...