Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Καλη Τσικνοπεμπη!!!

Καλη Τσικνοπεμπτη!!!
με σουτζουκακια ιδια με της ταβερνας!!!





















Αν θελουμε να πετυχουμε τα σουτζουκακια η τα μπιφτεκια
μας να μοιαζουν με της ταβερνας,προσθετουμε στη ζυμη
μας (βλεπε κεφτδακια) γαλα εβαπορε και αλευρι φαρινα
α αλευρι απλο με μπεικιν. Και αν ο κιμας μας ειναι με αρκετο
λιπος,τοτε τα σουτζουκακια και τα μπιφτεκια μας θα βγουν
σιγουρα οπως της ταβερνας.
Το αλευρι με το μπεικιν τα κανει πιο ομοιογενη και φουσκωτα
με το πρωτο ψησιμο παιρνουν την οψη που εχουν τα μπιφτεκια
ταβερνας η σουβλατζιδικου.

Το εβαπορε (αδιαλυτο)
το αλευρι
το μπεικιν
ο λιπαρος κιμας
και τα αρκετα μπαχαρικα,ειναι το μυστικο.
Στα σουτζουκακια η ζυμη ειναι ιδια απλα προσθετουμε τριμενο σκορδο
Για να γινουν πολιτικα βαζουμε και κυμινο.
                            
                                                       Καλη σας ορεξη!!!

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...