Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Πρασορυζο



Πρασορυζο απο το
www. deipnosofismata

Βάζουμε στη κατσαρόλα τα πράσα, ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά, την κλέινουμε με το καπάκι της.

Κάθε τόσο ανακατεύουμε και μόλις τα υγρά που βγάζουν τα πράσα φτάσουν κοντά στο σημείο να τα σκεπάσουν,

 
 
 

Πρασορυζο απο το
www.Συνταγες της καρδιας

Στην συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, άλλη μια κούπα νερό και τον χυμό των δύο λεμονιών.

Αφήνουμε το φαγητό να βράσει άλλα 20 λεπτά, και να μείνει με την σάλτσα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...