Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Λαχανοντολμαδες με κιμα



Λαχανοντολμαδες με κιμα απο το www.vegerazaros.blogspot.com

Ζεματάμε το λάχανο, βγάζουμε τα φύλλα και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια. Ζυμώνουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, το ρύζι, την ντομάτα, αλάτι-πιπέρι, ελαιόλαδο και μαϊντανό , άνηθο.


Γεμίζουμε τους λαχανοντολμάδες και τους τυλίγουμε όχι πολύ σφιχτά γιατί δεν θα μπορέσει να φουσκώσει καλά το ρύζι.


Λαχανοσαρμαδες απο το
www.Γευση Ελευθεριας

1 μεγάλο λάχανο αφράτο

1 κιλό κιμά (250 χοιρινό-750 μοσχάρι)
1 φλιτζάνι ρύζι
2 κρεμμύδια
1 ντομάτα σε κύβους
1 φλιτζάνι λάδι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
ρίγανη
αλάτι,πιπέρι



Λαχανοντολμαδες απο το
www.Συνταγες της Ασπρουλας

Τα υλικά μας που έβγαλαν 45 ντολμαδάκια

1 λάχανο αφράτο περίπου 1 1/2 κιλό
300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή χοιρινό ( εγώ έβαλα χοιρινό)
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό
3/4 από ένα κεσεδάκι ρύζι για γεμιστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...