Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Ραβανι

Ραβανι το τελειο
συνταγες απο σπιτι

4 αβγά
2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό 2%


Ξεκινάμε με το σιρόπι. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα να βράσουν για 5 λεπτά(μετράμε

Ραβανι με γιαουρτι
Συνταγες της λοπης

1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι σπορέλαιο
1 γιαούρτι 
4 αυγά
Χτυπώ τα αυγά με τη ζάχαρη, το γιαούρτι, το σιμιγδάλι.....






Ραβανι με αρωμα πορτοκαλι
epipantosepistitou
15 κ. σ. σιμιγδάλι ψιλό
7 1/2 κ. σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ξύσμα 3 πορτοκαλιών 
1 φλ. τσ. χυμός πορτοκαλιού (180 ml)
















Ραβανι με επικαλυψη 
  • 1 1/3ποτήρια σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 1/3 ποτήρια αλεύρι
  • 1 1/3 ποτήρια ζάχαρη
  • ½ ποτήρι γάλα
  • 5 αυγά








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...