Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πανακοτα



Πανακοτα
Μικρη κουζινα


Για την πανακοτα
3-4 κουτ. σούπας γάλα φρέσκο (και παραπάνω βάζω εγώ)
2 κουτ. σούπας ζελατίνη σκόνη
2 και 1/2 φλυτζάνια πλήρες γάλα φρέσκο
2 φλυτζάνια ελαφριά κρέμα γάλακτος





Πανακοτα
συνταγες της καρδιας


Για την πανακοτα


400 ml φρέσκο γάλα
600 ml κρέμα γάλακτος
6 φύλλα ζελατίνης






Πανακοτα
lilaspurple


Για την πανακοτα
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος.
Μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη και τις βανίλιες.
Ανακατεύουμε με σύρμα και χαμηλώνουμε τη φωτιά.











Πανακοτα με νουτελα
συνταγες απο σπιτι


Για την πανακοτα
1 κ.σ. ζελατίνη σε σκόνη 
1 κούπα Νουτέλα 
1/4 κ.γ. αλάτι 
1 1/2 κούπας (360 ml) κρέμα γάλακτος 
2 βανίλιες 










Πανακοτα
συνταγες απο σπιτι


Για την πανακοτα
600γρ. φρέσκο γάλα 
600γρ. κρέμα γάλακτος 
2 φακελάκια των 10γρ. ζελατίνη σε σκόνη 
ή 12 φύλλα 













1 σχόλιο:

  1. Θα σας παρακαλέσω και από εδώ (έχω στείλει ιμειλ), να μην χρησιμοποιείτε τις φωτογραφίες μου. Περιμένω να τις κατεβάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...