Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Κομποστες

Κομποστα Ροδακινο
Radicio

Για την κομποστα ροδακινο
1. Καθαρίζετε την φλούδα από τα ροδάκινα με μαχαίρι ή τα ζεματάτε για 1 - 2 λεπτά σε βραστό νερό, τα περνάτε σε κρύο νερό και τα ξεφλουδίζετε. Τα κόβετε στη μέση και βγάζετε το κουκούτσι. 

Κομποστα μηλο αχλαδι
ταξιδι στις γευσεις


Για την κομποστα μηλο αχλαδι
Καθαρίζουμε τα φρούτα, αφαιρώντας φλούδα και κουκούτσια, τα κόβουμε στα δύο ή στα τέσσερα και τα ρίχνουμε αμέσως σε νερό στο οποίο έχουμε στύψει 



Κομποστα μηλο
bettys cuisine


Για την κομποστα μηλο

4 κόκκινα σφιχτά μήλα
2 φλυτζάνια νερό
1 ½ φλυτζάνι ζάχαρη
Φλούδα από 1 λεμόνι
1 κουταλάκι χυμός λεμονιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...