Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Τζατζικι

Τζατζικι
argiro


Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το σκόρδο τριμμένο, το αλάτι, το ξίδι, τον άνηθο, το ελαιόλαδο και το αγγούρι που έχουμε τρίψει και στραγγίξει καλά.
2. Ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βάζουμε το τζατζίκι στο ψυγείο και αφού κρυώσει το σερβίρουμε.


Τζατζικι
Καλη μας ορεξη

 Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζουμε το γιαούρτι μας. Ρίχνουμε μέσα το στιμένο αγγούρι και ανακατεύουμε καλά. Λιώνουμε το σκόρδο στο γουδί μαζί με λίγο αλάτι μέχρι να γίνει κρέμα και το ρίχνουμε μέσα στο γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ξίδι. 






Τζατζικι

γιαούρτι στραγγιστό 250 γρ 
1 αγγουράκι τριμμένο στο τρίφτη 
1 σκελίδα σκόρδο 
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο 
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 
1 κου. γλυκού ξύδι 


















Τζατζικι με καροτα
κοπιαστε


  1. Τριβουμε το αγγουράκι και το στίβουμε.
  2. Ξεφλουδίζουμε και τρίβουμε τα καρότα στον τρίφτη.
  3. Κοπανίζουμε το σκόρδο μαζί με το αλάτι..



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...