Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Τυροκαυτερη

Τυροκαυτερη
Ταξιδι στις Γευσεις


Ψήνουμε την πιπεριά στο γκριλ, την ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια της. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το λάδι, στο μούλτι και τα χτυπάμε. Ρίχνουμε σιγά σιγά το λαδάκι μέχρι να πετύχουμε ένα λείο αποτέλεσμα. Μπορεί να πάρει λιγότερο λάδι ή να χρειαστεί περισσότερο.


Τυροκαυτερη
Μαγειρικες Διαδρομες


  1. Βάζουμε στο μπλέντερ το λάδι, το ξύδι και τις πιπεριές αφού τους βγάλουμε τα σπόρια και πολτοποιούμε το μείγμα.
  2. Βάζουμε το μείγμα σε μπολ και ρίχνουμε και το τυρί λιωμένο με το πιρούνι και ανακατεύουμε πολύ καλά.




Τυροκαυτερη
Μικρη κουζινα


Λιώνουμε σε μπλέντερ την πιπεριά μαζί με λίγη φέτα.
Προσθέτουμε τη φέτα και τα υπόλοιπα υλικά.
Δοκιμάζουμε. Αν μας φαίνεται ελαφριά και όχι αρκετά καυτερή, προσθέτουμε λίγο λευκό πιπέρι και αλάτι αν χρειάζεται. Με 1 πιπεριά, γίνεται ελαφριά












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...