Μοσχαρακι κοκκινιστο
laxanokitsos
μοσχάρι κομμένα σε μεγάλα κομμάτι
pummaro
1 κρεμμύδι μεγάλο
μισή πιπεριά
λάδι
αλάτι
πιπέρι
1 ξύλο κανέλλαΒάζουμε στην κατσαρόλα λάδι και το ζεσταίνουμε
Mοσχαρακι κοκκινιστο
irida
..ενα κιλο μοσχαρ.νουα σε φετες μισο ποτηρι λαδι καλο ,ενα φυλλο δαφνης, πουμαρο η φρεσκιες ντοματες ντριμ.οτι εχουμε ..ενα κρεμμυδι ξερο κ αν εχουμε κ φρεσκο ,μαιντανο, ανηθο,,μπαχαρι ενα κυβο νοστιμια λαχαν.λιγο σκορδο μια σκελιδα ,πιπερι
laxanokitsos
μοσχάρι κομμένα σε μεγάλα κομμάτι
pummaro
1 κρεμμύδι μεγάλο
μισή πιπεριά
λάδι
αλάτι
πιπέρι
1 ξύλο κανέλλαΒάζουμε στην κατσαρόλα λάδι και το ζεσταίνουμε
Mοσχαρακι κοκκινιστο
irida
..ενα κιλο μοσχαρ.νουα σε φετες μισο ποτηρι λαδι καλο ,ενα φυλλο δαφνης, πουμαρο η φρεσκιες ντοματες ντριμ.οτι εχουμε ..ενα κρεμμυδι ξερο κ αν εχουμε κ φρεσκο ,μαιντανο, ανηθο,,μπαχαρι ενα κυβο νοστιμια λαχαν.λιγο σκορδο μια σκελιδα ,πιπερι
Μοσχαρι κοκκινιστο
1 ½ κιλό μοσχάρι - ποντίκι ή ελιά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 ώριμες ντομάτες
½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
½ φλυτζάνι κρασί λευκό
Κόβουμε το κρέας σε σχετικά μικρά κομμάτια.
Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρέας να σωταριστεί καλά από όλες τις πλευρές.
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 ώριμες ντομάτες
½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
½ φλυτζάνι κρασί λευκό
Κόβουμε το κρέας σε σχετικά μικρά κομμάτια.
Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρέας να σωταριστεί καλά από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου