Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Μοσχαρακι Λεμονατο

Μοσχαρακι Λεμονατο
bettys cuisine

  μοσχάρι σε μερίδες
 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
χυμό από  λεμόνια
 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει καλά.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε να μαραθούν.








Μοσχαρακι Λεμονατο
Μαγειρικες Διαδρομες



  • 1   κιλό   μοσχάρι  σε  κομμάτια
  • αλάτι,  πιπέρι,
  • ρίγανη,
  • αλεύρι






Μοσχαρακι λεμονατο με πρασο και καροτο
cookingadart


μοσχάρι 700 γρ. σε μερίδες
1 πράσο
1 καρότο
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
Σκόρδο

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...