Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Μοσχαρακι Γιουβετσι

Μοσχαρακι Γιουβετσι
kopiaste


  1. Σωτάρουμε το κρέας, αναποδογυρίζοντάς το κατά διαστήματα, να ροδοκοκκινίσει απ’ όλες τις πλευρές.
  2. Προς το τέλος, ρίχνουμε το κρεμμύδι να σωταριστεί κι αυτό λίγο και το σκόρδο, μέχρι να γίνουν διάφανα.




Μοσχαρακι Γιουβετσι

Βάζω το μοσχάρι με νερό σε κατσαρόλα και αφού το ξαφρίσω, σκεπάζω την κατσαρόλα, χαμηλώνω λίγο τη φωτιά και το σιγοβράζω, μέχρι να μαλακώσει.
Αφού δω ότι είναι μαλακό, το μεταφέρω σε ταψί με το ζουμί που έβρασε  και ρίχνω όλα τα υπόλοιπα υλικά, πλην του ζυμαρικού.

Μοσχαρακι γιουβετσι στο πηλινο
κιλο μοσχαρι(χτενι,ελια,ποντικι)
1/2 κιλο κριθαρακι
2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομμενα
2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες
1 συσκευασια ντοματακια κονκασε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...