Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κεικ Σοκολατας

Κεικ Σοκολατας
ταξιδι στις γευσεις
1 ¾ φλ. αλεύρι που φουσκώνει
1 φλ. ζάχαρη
¾ φλ. κακάο σκόνη
2 αυγά
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη, να πήξουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη βανίλια
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα του κέικ.

Κεικ Σοκολατας
3 κούπες αλευρι που φουσκώνει
6 κ.σούπας κακάο
Η συνταγή είναι της Αρ Μπαρμπαρίγου.
Λαδωνουμε και αλευρωνουμε
μεγαλη φορμα για κεικ


Κεικ Σοκολατας με πορτοκαλι
1 φαρίνα
2 1/2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
1 φλυτζάνι τσαγιού σπορέλαιο
2 πορτοκάλια








Βραστο Κεικ Σοκολατας

βραζουμε σε μικρη κατσαρολα το νερο
το βουτηρο και τη ζαχαρη









Υπερ Σοκολατενιο Κεικ 
60 γρ. πικρή σοκολάτα, λιωμένη και κρύα
1/2 κούπα γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κούπα βραστό νερό
100 γρ. κομματάκια ή ψηφίδες σοκολάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...