Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κεικ αναμεικτο μπαρμπε

Κεικ αναμεικτο με πορτοκαλι
ταξιδι στις γευσεις


Για το κεικ μπαρμπε
1 φλ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. ζάχαρη
3 αυγά
1 ¾ φλ. αλεύρι που φουσκώνει
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη για 7'. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και το αλεύρι σιγά σιγά. Μοιράζουμε τη ζύμη σε δύο ίσα μέρη.

Κεικ κλασσικο Μπαρμπε


Για το κεικ μπαρμπε


2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
1 βιτάμ
1 βανίλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...