Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Κρεατοσουπα

Κρεατοσουπα
Μαγειρικες διαδρομες


  1. Το βρασμένο κρέας το καθαρίζω από τυχόν λίπη, το κόβω με μικρά κομματάκια και το ρίχνω και αυτό στην κατσαρόλα μαζι με τα λαχανικά.
  2. Βράζω για 1 ώρα περίπου σε χαμηλή φωτιά και προς το τέλος ρίχνω και το λάδι..
  3. Είναι χρονοβόρο φαγητό αλλά βάλσαμο για τις κρύες μέρες του χειμώνα.


Κρεατοσουπα

1 κιλό στήθος μοσχάρι
500 γρ. ελιά η ποντίκι (για ψαχνό)
4 πατάτες μέτριες
2 καρότα
3-4 κλωνάρια σέλινο
2 κρεμμύδια μέτρια
αλάτι,πιπέρι,ελαιόλαδο
Κρεατοσουπα
delicieuses

1 Kg μοσχαράκι
3-4 κλωνάρια σέλινο
3 καρότα 
3 πατάτες
1 κρεμμύδι
2 φλιτζ. καφέ ρύζι
2 κύβοι βοδινού



Κρεατοσουπα
elpinikicook


1 κιλό μοσχάρι σε μετρια κομματια
πιπέρι και μπαχαρι στη μυτη του κουταλιου
2 φετες πορτοκάλι (ή λεμόνι)
6 πατατες μέτριες
2 καρότα










Κρεατοσουπα με λαχανικα
my funkycook



1 1/2 κιλό μοσχάρι (σπάλα,ποντίκι,λάπα,κότσι)
1 πράσο σε ροδέλες
10-12 κρεμμυδάκια για στιφάδο
10 πατάτες μικρού μεγέθους
8-10 καρότα baby
1 φύλλο δάφνης
1 κλαράκι δενδρολίβανο
Θυμάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...